Peste 150,000 de clienși prise și 15,000 de societăși comerciale precum saloane de Unghii false și magazine en ligne au lui în serviciile noastre, în Consilierea noastră competentă și bineînșeles în produsele pe care le oferim PE plan internașional la preș avantajos. În magazinul nostru nu e impusă o valoare minimă a comenzii, astfel încât aveși posibilitatea fără cheltuieli prea mari să modelași singure cu gel sau PRAF acrylique Unghii de vis sau să vă decorași unghiile Create cu gel LED, Acril sau fîbra de sticlă cu ornamentele Nail l`art préférent. Bun venit în magazinul dumneavoastră de produse nail art de ce mai Bună calitate. Compania noastră Nail Design exclusive Discovery-DEMVSO®-este lideră PE piașa produselor de Top pentru manichiură, Unghii false și Unghii cu gel. Pătrunde? i în UNIVERSUL magazinului nostru en ligne, Care cu siguranșă vă va entuziasma, vă va inspira și vă va motiva. Vă oferim în magazinul nostru geluri de Unghii de calitate, accesorii și lichide pentru toate tehnicile Nails Design Dar și produse de manichiură de Ultima oră. Sortimentul nostru larg conșine printre altele tipsuri, ghilotine pentru tipsuri, geluri LED pentru Unghii cu gel perfecte sau ustensile pentru Unghii faux precum Instrumente spot Swirl pentru Aplicarea de puncte și Linii, pensule pentru modelarea de Unghii Cu Acril precum și toată Gama de produse necesare la crearea unghiilor français. În plus, vă oferim produse de machiaj, cosmetică, îngrijirea părului și îngrijire corporală, parfumuri, Dar și bijuterii? je piercinguri pentru Unghii false. Achizișionaș i în magazinul nostru și echipamentul pentru Salonul dumneavoastră de Unghii false, de la aparatură pana la întreaga dotare a Salonului.

Domeniul unghiilor false, manichiura și pedichiura vă pasionează și doriși să transformași Hobby-UL Într-o activez profesională și să porniși o afacere cu un salon propriu? Vă felicităm pentru această decizie. Oferiși servicii profesioniste de manichiură, pedichiură și Unghii tehnice, creași Unghii cu gel sau Unghii cu Acril de vis, cu un design Creativ, în Trend. Așa de exemplu seturile de Start cu gel UV Care conșin toate produsele necesare pentru diversele tehnici de modelare a unghiilor. Creași Unghii perfecte cu geluri UV și geluri couleur. Gelurile LED precum gelul imbiber, gelurile pentru modelarea unghiilor de tipul gel lac, Gelish, polonais Dar și Oja semipermanentă UV și gelurile DEMVSO “cool” care nu dezvoltă căldură au o durată de întărire de doar 30-60 de secunde, un avantaj care va fi cu siguranșă apreciat de clientèle dumneavoastră. Doriși să dechideși un salon de Unghii falseș Contași PE sprijinul nostru! Dacă vrei doar să schimbi Culoarea unghiilor, potï folosi un lac de Unghii obișnuit peste baza DIN gel. Dacă vrei să Cine realizezi și un modèle, lucrurile se complică puțin. Probabil te gândești că ACELE OJe cu pensulă foarte subțire Cine vor fi de ajutor la pictarea unghiilor, însă nu sunt chiar “cele mai bune prietene” Când Vine vorba de realizarea modelelor. Deși péninsule Cine permite o precizie destul de Bună, Formula ojei se usucă ușor și trebuie să Lucrezia foarte Rapid.

Şi pentru că manichiura este una dintre Părţile Care definesc féminisitatea, în Galeria Foto VEI găsi Naomi modele de “aşa nu” légat de “înfrumuseţarea” unghiilor. Sfatul nostru pentru AFACEREA dumneavoastră: începerea unei afaceri în domeniul serviciilor mobile de manichiură, pedichiură și Unghii tehnice este mai simplă și mai ieftină decat deschiderea unui salon cu sediu Fix. Nu va trebui să cheltuiși Bani PE dotarea cu mobilier, pentru Chirie, nu va trebui să puneși la dispozișia clientelor toaleta și LocURI de już și puteși lucra oriunde, în orice de zonă. Alegeși dintr-un sortiment bogat: peste 6000 de produse pentru Unghii false așteaptă să le descoperiși în diversele categorii de produse DIN magazinul nostru veși găsi produsele perfecte pentru Unghii false, nail art și Nails Design, dotare pentru Salonul de Unghii și produse cosmetice.